Kategori: Udstyr

[GUIDE] Find din anbefalede paddel-længde

Den internationale “flod- og strømfalds-klassifikation” – eller rettere International River Classification – er et amerikansk system, som giver floder og strømfald/rapids* en klassifikation efter hvor teknisk svær den er, hvor vanskelig den er og hastigheden.

[GUIDE] Hvilken pumpe skal jeg vælge?

Hvad kan vi hjælpe dig med? I Sitontop.dk’s Helpcenter kan du søge efter svar i vores vidensbank Search for: Forside » Udstyr kategori [GUIDE]...